Infoa tapahtumasta - Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tapahtuma?
Markkinointisummit 2020 on maksuton, 3-päiväinen virtuaalitapahtuma. Se toimii osana Markkinointiliiton uuden sisältöpalvelun lanseerausta. Tapahtumassa haastatellaan markkinoinnin asiantuntijoita Suomen huipulta ja tartutaan teemoihin, jotka valikoituivat tärkeimmiksi Markkinointiliiton ja MPS Lifeworksin järjestämissä työpajoissa markkinoijille ja toimistoille. Markkinointisummit pidettiin ensimmäisen kerran keväällä 2018, jolloin se keräsi yli 2000 osallistujaa tehden siitä Suomen suurimman markkinoinnin virtuaalitapahtuman. Markkinointiliitto oli luonteva valinta toteuttamaan tapahtuman vuonna 2020.
Kenelle tapahtuma on suunnattu?
Haastatteluissa käydään läpi laajasti markkinoinnin merkitystä ja roolia liiketoiminnassa, kurkataan tulevaisuuteen ja kuullaan vinkkejä alan parhailta. Tapahtumasta hyötyvät markkinoinnin ammattilaisten lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tapahtuma toimii erinomaisesti myös alan opinnoissa.
Koska tapahtuma järjestetään?
Markkinointisummit 2020 järjestetään 18. – 20.3.2020. Jokaisena tapahtumapäivänä näet neljä haastattelua klo 9.00-10.30 välisenä aikana.
Miten katson tai kuuntelen haastattelut?
Tapahtuma toteutetaan täysin verkossa. Voit katsoa haastattelut videoina tietokoneellasi / mobiililaitteellasi. Lähetämme sinulle sähköpostiin linkit jokaiseen haastatteluun ennen tapahtumaa. Muistathan ilmoittautua ja varmista, että saat meiltä ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi. Tarkasta myös roskapostikansiosi.
Miten ilmoittaudun?
Ilmoittaudu tapahtumaan voimassaolevalla sähköpostiosoitteellasi. Saat sähköpostiisi lisäinfoa tapahtumasta sekä linkit haastatteluihin. Löydät ilmoittautumisen tapahtuman etusivulta www.markkinointisummit.fi. Ilmoittautuminen on maksutonta.
Voinko katsoa haastattelut myöhemmin?
Haastattelut ovat katsottavissa vain tapahtuman ajankohtana. Haastattelut tulevat kuitenkin katsottavaksi Markkinointiliiton uuteen sisältöpalveluun, joka avataan helmikuun 2020 aikana.  Sisältöpalvelu on Markkinointiliiton jäsenille.
×
×
Ilmoittaudu Markkinointisummittiin
Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostiosoitteellasi