Infoa tapahtumasta - Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tapahtuma?
Tapahtuma on ilmainen virtuaalitapahtuma, jossa haastatellaan markkinoinnin asiantuntijoita. Haastattelut on mahdollisuus katsoa videoina tai kuunnella Podcasteina. Tämän lisäksi Business FM lähettää osan haastatteluista radiokanavallaan. Haastatteluissa laskeudutaan ruohonjuuritasolle ja saat konkreettisia vinkkejä markkinointiisi vuonna 2018.
Koska tapahtuma järjestetään?
Markkinointisummit järjestetään maaliskuussa 2018, 14.-18.3.2018. Tapahtumapäivänä esitetään 4-5 haastattelua. Haastattelut alkavat joka päivä klo 11, 13, 15, 17 ja 19. ja ovat kestoltaan 40-75 min. Jokainen haastattelu on katsottavissa 24h. Tapahtumaan ilmoittaudutaan voimassaolevalla sähköpostiosoitteella. Saat sähköpostiisi linkit haastatteluihin. Löydät ilmoittautumisen tapahtuman etusivulta www.markkinointisummit.fi (punainen laatikko)
Missä tapahtuma järjestetään?
Tapahtuma on täysin verkossa toteutettu tapahtuma.  Tapahtuman haastattelut voi katsoa videoina tai kuunnella podcasteina. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi, niin saat sisällön ilmaiseksi osoitteessa: www.markkinointisummit.fi.
Kenelle tapahtuma on suunnattu?
Tapahtuma on suunnattu yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat kehittää markkinointiaan ja liiketoimintaansa. Markkinointisummit auttaa käytännönläheisesti ja konkretiatasolla suomalaisia yrittäjiä ja PK-yrityksiä.
Miten katson tai kuuntelen haastattelut?
Rekisteröidy tapahtumaan ilmaiseksi osoitteessa www. markkinointisummit.fi klikkaamalla punaisesta laatikosta avautuvaa osallistumislinkkiä. Lähetämme sinulle sähköpostilla lisäinfoa tapahtumasta ja tiedon tarkemmista julkaisuajankohdista. Voit katsoa haastattelut tietokoneella tai mobiililaitteella. Podcastit julkaistaan videoiden kanssa samaan aikaan. Jokainen haastattelu on katsottavissa täysin ilmaiseksi 24 tunnin ajan julkaisusta.
Miten toimin, jos en ehdi katsoa haastatteluita?
Voit hankkia VIP-passin, jolla kaikki haastattelut ovat katsottavissa vuoden ajan. VIP-passi tulee myyntiin maaliskuussa. VIP-passin myynnistä ohjataan 50% hyväntekeväisyyteen.
×
×
Ilmoittaudu Markkinointisummittiin
Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostiosoitteellasi